Wil jij schitteren in een echte filmscène? Kan je spontaan beginnen met huilen of blink je juist uit in een spectaculaire karatetrap? Dit is jouw kans! Voor een nieuwe YouTube-serie voor jong acteertalent zijn we op zoek naar kinderen tussen de 8-12 jaar met een droom om actrice of acteur te worden. Speel je in een musical- of toneelgroep en wil je je talent verder ontwikkelen? Of lijkt het je gewoon hartstikke leuk om mee te doen? Geef je op en wie weet loop jij binnenkort over onze rode loper!


Voor wie
- Basisschoolkinderen tussen de 8 en 12 jaar
- Met passie voor acteren

Wat ga je doen
Als je geselecteerd wordt nodigen we je uit op een echte filmset. Daar krijg je te horen welke scène jij mag spelen. Dit is een verrassing, speciaal voor jou bedacht! Samen met onze regisseur bereid je jouw scène voor. Je krijgt handige tips om je spel te verbeteren. Ben je er klaar voor? Dan gaan we filmen! Licht aan. Geluid loopt. Camera klaar. Actie!

Youtube-serie
De opnames zijn onderdeel van een pilot voor een YouTube-kanaal voor jong acteertalent. Het kanaal is nog niet online. We zijn druk bezig met de ontwikkeling. Als test maken we eind juni opnames voor een paar pilot-afleveringen. Het is nog niet zeker of deze afleveringen ook online komen. Wel krijg je als deelnemer jouw scène toegestuurd voor in jouw eigen portfolio. En je helpt ons natuurlijk om dit kanaal zo goed mogelijk te maken!

Opnames
De locatie van de filmset is in de omgeving van Arnhem. De opnames vinden plaats op woensdagmiddag 19 juni (onder voorbehoud van wijzigingen).

Geef je op!
- Maak een video waarin jij jezelf voorstelt en uitlegt waarom je mee wilt doen. Vertel ons bijvoorbeeld over je hobby’s, van welke films je houdt en natuurlijk wat je hebt met acteren.
- Samen opgeven mag ook! Dit kan maximaal met z’n tweeën.
- Stuur jouw video via Wetransfer naar casting@nobs.nl met in het onderwerp ‘Ik wil acteren’. Vermeld hierbij je contactgegevens en woonplaats.